Nowe ip s23.mineserv.eu:44451 Mumble:m6.svoice.pl:60232 SpoutCraft w Pomoc
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Dzisaj o 9:38 zaczeli mnie podpalac do chuja wlaczyl se gm moda i mnie lal zajebal mi eq i dawal mojemu kumplowi potem go dedol zrÓb cos %#$&^Musisz zdobyc kilka "podpisów" (Głosów za tym aby został ukarany)
Popieram także straciłem eq
screeny prosimy
Popek łamie zasady serwera cały czas atakuje innych i zabiera im eq .... oszukuje i nad używa nieobecności gm . Piperam kiszke
Ostatnio edytowany przez Rarley (2012-04-26 13:56:55)
Kiszko podpalalem bo mam taki miecz a eq to łup z walki:]
Jakby nie pratrzeć, PvP na serwerze jest włączone, więc Popek niczego nie nadużywa. A jeżeli włącza sobie creative, to zarzućcie screenami. Bez dowodów nie ma winy, niestety.
Ludzie nie głosujcie na niego. Dostał op i zabrał mi eq, ponieważ toczyłem z nim wojnę.Pawixis, jak ty %#$&^ mogłeś mu dać opa.
Ostatnio edytowany przez sss (2012-05-01 07:28:35)
sss, ja mu tylko raz dałem, wtedy co ty też dostałeś, prawdopodobnie dostał opa od Okitame.A co do eq, to sprawdziłem to i wszystko się zgadza.PS. Okitame pojebało cię do reszty?A co do tych narzędzi popku to jeszcze musimy poważnie porozmawiać.
Ja przyłączam sie do sss bo kiedy uderzyłem popka to on spadł zabrałem itemy i wyszedłem z severa a kiedy wszedłem to ich nie było
Popek zostanie odpowiednio ukarany.Zamykamy